I provrummet.

Har varit och käkat lunch morsan idag. Italienskt. Då äter man förslagsvis lasagne. Det gjorde vi. Märkligt nog smakade den väldigt sött. När den var uppäten kändes det lite som man hade ätit upp en hel princesstårta. Magen stod ut som ett fanskap och har inte sjunkit tillbaka riktigt än. Morsan bjöd…

Sen gick vi och drack dyrt kaffe. 80 spänn för två kaffe. Kaffet la sig som en keps över lasagnen och svällde upp ytterligare. Jag pröjsade…

Jag följde med morsan in på HM. Jag fick hjälpa till att tala om vad det var för färger då min mor inte ser vissa färger.
Jag blev varm och sen lite svettig. Morsan kunde inte bestämma sig. Sen blev jag pissnödig och skitnödig och magen tutade basun. Jag berättade detta för min mor som fick något av en fnissattack. Tillslut hade hon bestämt sig för en färg och vi kunde gå därifrån.

Jag gick förbi en annan klädaffär. Tre plagg för 200 spänn stod det på skyltarna. Jag gick in. Roffade åt mig tre olika tröjor. Som hittat ju. Den första tröjan som jag provade satt helt slick…runt magen. Såg precis ut som jag hade svalt ett bowlingklot. Intrycket förstärktes ytterligare eftersom tröjan var randig. Inte helt rätt dag i ett provrum.
Den andra tröjan som jag provade sprack i tyget längs hela underarmen när jag skulle rätta till den lite. Vilket skräp.
-Går det bra därinne? hörde jag en kvinnoröst ropa.
-Jajemen, svarade jag. Det går fantastiskt!
Stegen avlägsnade sig eftersom det lät som en dåre hade flyttat in i provrummet.
Den tredje tröjan sket jag i att prova. Jag hade fått nog. Jag lät den trasiga trasan hänga kvar i provrummet. Den såg väldigt uppgiven ut. De andra två tröjorna tog jag med mig ut och hängde tillbaka som en duktig pöjk.
Sen gick jag därifrån. Lite smått besegrad.

Nu sitter jag på Beerista. Dricker en öl som faktiskt verkar hitta in mellan lasagneplattorna.
Som vanligt sitter jag och funderar över vad jag skall äta när jag kommer hem. Som vanligt kommer jag inte på någonting…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *