Meat Loaf


Min brukare har snöat in på Köttfärslimpan. Alltså inte en sån i ugnen, utan den där tjöcke jänkaren Meat Loaf. Han streamar videos från youtube. På högsta volym. Han är stökig och gapig den där köttklumpen.
Lite som han är rädd för att ingen hör vad han säger. Men nu säger vi:
-Lugna ner dig din jätteköttbulle, vi hör vad du säger!

Lärde mig att skivan “Bat out of hell” har sålt 40 miljoner. Det gör den tydligen till den mest sålda skivan någonsin. Det tycker jag är lite konstigt. Känns som massa andra artister borde ha sålt mycket mer skivor, alltså typ som Bruce Springsteen eller Beatles eller Rolling Stones eller Bob Dylan eller Abba eller Kiss eller Roger Pontare.
Nähä, det har en stökig och gapig loaf of köttfärs gjort. Märkligt.

Farsan hade inte mycket till övers för Köttfärslimpan.
Speciellt på 90-talet när låten “I would do anything for love” spelades på radion titt som tätt. När textraden “…but I wont do that” dök upp brukade farsan lägga till sin egen textrad efteråt: Cause I’m too fat!
Det tyckte han var hilärijos. Vi kids med…

Minns dock en video som spelades ofta när kabel-tv var nytt på 80-talet. Innan MTV:s uppkomst fanns Sky channel och Music Box. Låten hette Modern Girl. Kom ihåg att jag tyckte videon var häftig. Och lite konstig…
Kunde inte begripa att man kunde köpa små barn i en livsmedelsaffär. Sen var det tufft när köttfärslimpan åkte bak på motorcykel och sjöng. En köttfärslimpa på en MC. All eld var häftig också.
Sen kunde jag inte heller begripa vad det skulle vara bra för att motorcykelcyklisterna skulle slå sönder affären. Verkade konstigt att vara arg på mjölk och bröd. Om inte mjölken var härsken och brödet mögligt såklart.
Den där lyckliga familjen med sin nyköpta unge blev jätterädda.
Fast det var ju ändå lite tufft som sagt.

Alla sa köttfärslimpan. Ingen sa Meat Loaf. Ingen visste riktigt varför han hette köttfärslimpan. Lät tramsigt på något vis.
Kanske, antog vi, att han bara var helt jävla galen i köttfärslimpa.
Nu och utan att googla så gissar jag på att det är för att han är tjöcker som en köttig limpa!

Att jag hade så mycket att säga om denna gaphals trodde jag inte.
Kanske jag har undangömda kunskaper om trattkantareller och knölsvanar.
Who knows?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *