Ap-åsna och nämnare och täljare är kvoten av allt man inte vill veta av…

Här sitter jag trött och sliten som en hinduisk ap-åsna!
Vi har börjat en ny delkurs på utbildningen. El-lära. Det är Ohm och det är watt och det är volt…och en jättemassa matte. Länns som att vara tillbaka i skolbänken i högstadiet. Idag har vi kastats in i kvot-talens värld med täljare och nämnare, som mer riktigt borde heta åsna och apa. Den första dagen på delkursen. Hårda bud för en som gick specialmatte i högstadiet och kände mer med hjärtat en huvudet. Eller så hette det obs-matte på den tiden. Vi var kanske sex elever som alltså fick specialhjälp. Läraren var Obs-lärare, som innebar att han egentligen hade hand om stökiga och bråkiga elever. Den där läraren var ingen som man sköjade pajas med. Han var en stenhård jävel. Fast mot oss utan matematiskt sinne var han schysst. Minns speciellt en gång när vi satt där och koncentrerade oss. Det knackade på dörren och han gick och öppnade. Det fanns ingen där. Vi fortsatte och räkna och det knackade igen. Samma visa – ingen där. Han drog igen dörren, men lät låset vila mot dörrkarmen. Sen ställde han sig och väntade och självklart knackade det en tredje gång. Han tog sats med benet och sparkade upp dörren med sån kraft att jag trodde dörren skulle lossna från gångjärnen. Direkt när smällen från dörr till vägg utbyttes mot en duns hörde man ett klent tjut och diverse stön. Dörren hade träffat som den skulle. Han ställde sig vid dörröppningen och sa frågade eleven som höll om sin arm och grimaserade om det hade gått bra, sen stängde han bara dörren och vi fortsatte och räkna som om ingenting hade hänt.

Den här läraren vi har nu är tydligen någon inhyrd lärare som är lärare på något universitet. Man märker på att han är van med att lära ut. Men för mig är det samma problem då som nu. När två tredjedelar (matematik) av klassen säger att de hänger med (utgår från att ungefär hälften av dem bara säger det för att inte framstå som idioter) så ökar han tempot som en skållad ap-åsna och så är man tillbaka i högstadiet igen. Skall dock säga att jag har en snubbe i klassen som jag brukar sitta bredvid ibland. Han har haft ett tålamod av guld med alla mina frågor som ofta börjar med ordet Varför? så helt jävla väck är jag inte…tack vare honom då.
För med matte är det just så. Ett stort varför och vad ska vi med detta till?
Sen att den här läraren tre gånger i rad och nästan i varje moment och minut säger meningen: Är ni med? Är ni med? Är ni med? får mig att vilja offra min ena strumpa och trycka in den mellan hans ap-åsne-gaddar.

Känner starka impulser att sänka ett sexpack och stanna hemma imorgon. Istället kommer jag sitta och tragla kvot och röv ikväll så att jag inte är lost imorgon när vansinnet rullar igång igen…
Och som vanligt på denna utbildningen så lär man sig massa jox som man aldrig kommer vara i närheten av som husvärd. Vi kommer på sin höjd byta vägguttag och lysknappar. Då är det viktigt att hålla reda på jord/+/-, inte fan kommer jag stå och tänka på täljare och nämnare och ohms lag. Gör jag det samtidigt som jag byter uttag så kommer jag koppla allt åt helvete vilket resulterar i att ugnen sätts på när jag släcker vardagsrumslampan.

Gud stjälpe i ap-åsnans favoritträd!

Torrisen.

Har börjat använda apotekets absolut-torr deodorant, maken till flashigare inledning på ett inlägg kan ju knappast ha skådats… Men, det funkar verkligen. Man är ta mej fan fnösketorr under armarna. Tydligen täpper någon odrickbar form av alkohol till porerna. Sen håller de sig stängda 7 dagar. Och då duttar man på ett nytt lager. Det enda problemet är att det kliar som satan mellan varven…och kliar man tillbaka så blir man röd och då kliar det ännu mer. Fast för en typjävel som mig som är född svettig är det värt det. T-shirten håller sig fortfarande torr när oron lägger sig som en störtkruka över huvet och nerverna spänns som skinktråd.
Det är stort.

Är nu klar med delkursen systembyggnad. Hade hellre läst en kurs som hette systembolaget. Kan lätt vara den mest bedrövligt genomförda kurs någonsin. Av skolan. Pajasen till läraren som bara drog skämt hela tiden dök upp vid tre lektionstillfällen under fyra veckors tid. Och då skojade han sig fördärvad genom lektionerna. Verkade som vår lärare fick ta över alltihop till slut. Tiden har använts till att besvara 150 frågor från ett läshäfte och när de äntligen var klara hade man tre dagar kvar på sig att plugga till provet. Rena skämtet. Tror den där pajasläraren blev tillsagd av våran lärare som framfört vår kritik…då blev han sur och dök inte upp alls. Utvecklingen måste ha stannat vid fem års ålder hos den människan.
Nåväl, inget mer snack om duplikatsystem eller plattvärmeväxlare eller luftburna värmesystem och fan och hans pulla till moster.
Gick ut i Torsdags för att fira mig själv som avkomma i en knepig värld med några bärs efter ha skrivit provet. Blev mest trött på samma sätt som jag alltid blir trött på kvällskvisten numera. Satt dock lydigt kvar och drack ett par extra bärs. Det är ju dumt att vara omöjlig. Folk kom och gick vid min vänstra sida av barstolen. Hade svårt att hålla intresset uppe för deras småprat om nästan ingenting, så nickade mest och sa ”absolut” som en datamaskin. Beställde en taxi hem när en människa sprang fram till bartendern och i halvpanik berättade att någon hade bajsat ner golvet på BÄGGE toaletterna.

Skall upp till kyrkogårdarna runt Redbergsplatsen idag och hedra de döda. Efteråt blir det finbesök på kineseria. Ser framför mig hur de friterade räkorna krashar mellan gaddarna och ölen sköljer mellanrummen mellan gaddarna rena. Sånt tjafs gillar man.

De där som älskar sin röst.

Min granne har fest. Det bara väller in folk genom ytterporten. Och när de inte väller in och fastnar vid porten springer hon ut på balkongen och gapar att hon ska öppna för dem. Sen tidig eftermiddag har hon klampat i golvet som ett 700 kilo tungt vildsvin. Sicken brötande och bökande grott-hagga. Hon är nog lätt den högljuddaste granne jag eller någon annan granne har haft. Även om hon har 100 kompisar i sin lägenhet så hör man hennes reptilskratt skära genom hela massan. Hon måste älska sin röst. Vissa gör ju det. Men älskar de sin nästa eller sin moster i Skövde? Nej, det tror jag faktiskt inte. Att tycka om sig själv är inte samma sak som att älska sig själv. Det ska ni veta små barn!

Själv sitter jag och läser om spillvatten, avlopp och sanitet. Oj, oj, oj. Snacka om häftig lördag. Kryddar till hej baberibbat med en fä-öl också. Funderar mellan varven hur många lass junk som hamnar i holken i denna renlevnads-stadsdel dagligen.

Min dröm om att jag skulle få ligga med minst varannan hyresgäst som husvärd gick för övrigt i krasch. Fick höra om en lättfotad kvinna som hade snärjt en lättfotad husvärd. När han till slut inte pallade att stå emot hennes gäckande passion, så hade han klivit ner i hennes halm. En tid gick och sen hade kvinnan hört av sig. Hon hade spelat in hela knoll & tott-kalaset och frågade honom INTE om han ville ha en kopia som han kunde titta på tillsammans med hans fru. Nej, hon pressade honom på 10 000 pistoler. Om han inte pröjsade så skulle hon höra av sig till både den ena och den andre. Naturligtvis ville han behålla sitt jobb, så han betalade…
Låt detta bli en läxa och håll den slabbiga ormen innanför böxalinningen för djävulen!

Helt ärligt kan jag säga att jag trivs nåt enormt bra på min praktik. Har nog aldrig haft det så bra på en arbetsplats innan. Skolan är tyvärr sådär. Mellan varven totalt ostrukturerad och pårökt så att man vissa stunder tappar tron på hela skiten. Men det är bara att kämpa vidare och hålla skinkorna tätt ihop och le som torkat revbensspjäll. Dessutom har vi en lärare just nu som tycker han är den mest skojiga prick som har vandrat runt i tubsockor. Han drar skämt ideligen. Ofta på ett rätt drygt sätt. Ingen skrattar. Vilket bara verkar elda på honom ännu mer. Ställer man en fråga svarar han med en motfråga. Han kör på jargong. Tycker att han är tuff. Machofrän. Ibland urartar lektionerna helt. Vid ett tillfälle berättade att han älskade att höra sin röst, sen kom han in på politik. Då pratade vi om sanitet. I nästa stund berättade han att han råhöger och röstade blått. Där satt vi elever och undrade och hummade och kliade oss på snokar och snibbar och undrade: Vad ska vi göra med denna information? Och en sån blir lärare. Snacka om var man på fel plats…

Men herre gudars, vad hon skrålar där uppe. Alltså hon skriker rätt ut i samtidigt som det brakar i golvet så man undrar om man skulle köpt Gevalia istället för Zoegas. Ska man som blivande värd behöva gå upp dit och möblera om och visa var skåpet ska stå?

Klimatsmart Ja! (Sen läser jag systemuppbyggnad just nu med, och det är faktiskt inte det roligaste jag har gjort…)

Om folk hade valt att hålla käften istället för att konstant prata ointressant smörja, och slösat vårt syre och kastat ut den förorenad igen, så hade luften varit ren och klar.
Kanske vi hade klarat oss, men nu…
Är inte det ett miljöproblem så säg?
Mitt i den här jävla miljön!

Filosofen är tillbaka.

Tänkte bara säga att jag tänkte skriva på bloggen imorn.
Råkade ut för någon slags uppdatering i livet istället för på bloggen.
Praktiserat och varit i skolan denna vecka. Och idag har jag tvättat. Fattar inte riktigt hur man ska hinna med allt. Imorn har vi hemstudier så ikväll har jag kapitulerat för ett gäng folköl.
Har kommit på att det som skall göras på ledig tid som att laga mat, städa, tvätta, knulla(?) görs i detta fall mer tidseffektivt om man är två. Har förvisso aldrig varit någon stjärna på något av det… I fart better than I fuck. Som själv bäste dräng tar allt en jävla tid. Om man är två halveras tråkomålens tid och man kanske hinner pilla på varann lite också. Sen om man tycker om varann också och kan leva med varandras snarkningar, fisar, nysningar, pust, suckningar och stön så får man ju se det som en bonus. Men framför allt vika tvätt med varandra, baby pangbrutta!
Så! Är det någon som vill bli ihop med mig nu? Halv arbetsbörda för fan! Är ju så pangigt och sjukt sexigt!
Nu ska jag gå och köpa en färdigsprängd anka!
Hur gör djur? Är jag hyresgäst i livet?
Skrev jag på bloggen nu?

Den ena mardrömmen värre än den andra.

Drömt en massa märklig skit den sista tiden.
Inatt drömde jag till exempel att jag var ett billigt urverk från Kina och när jag somande om drömde jag att min bästa kompis var en packåsna.
Den ena drömmen kanske bottnade sig i att jag håller på med ett urverk som gäckar mig när det gäller att ställa in tidshållningen. Urverket är dock inte kinesiskt. Den andra drömmen kanske handlade om att jag inte har så mycket vänner kvar i stan…

Drömde två riktiga mardrömmar tidigare i veckan.
I den ena stod jag och meckade med min bil, en orange Volvo 240 från 70-talet, på en äng i närheten av Liseberg. Finns ungefär lika mycket äng där som att jag äger en orange 240. Hade med mig en för mig okänd donna i tuperat, blont hår iklädd någon slags leopardfärgad jumpsuit. Hon stod lutad mot bilen och rökte och frågade om jag trodde jag var en stjärna på motorer och bilar. Till slut satte vi oss båda i bilen och kedjerökte och bara satt där och höll käften. Då dök det upp ett gäng med kids bakom en husknut med alla möjliga skjutvapen. De såg ut som ett bortglömt gäng från Warriors-filmen med pannband och hockeyfrillor. Kulorna ven mot bilen. Jag sa till kvinnan att huka sig medan jag försökte starta bilen, men hon var redan död. När jag till slut fick igång skrället stod en av kidsen vid passagerarsidans fönster. Han spände hanen på sin tuffa pistol. Jag tittade in i pistolmynningen. Den jäveln log där bakom med en rad gaddar som fortfarande innehöll mjölktänder. När han tryckte på avtryckaren kom knallen och jag vaknade.

Upp och byta dyvåt t-shirt och hurra över att jag fortfarande var vid liv. Tog en stund att somna om igen…

I nästa dröm så kom jag hem till min lya. När jag klev in i vardagsrummet satt massa folk och drack öl och tårta. Folk som jag kände. Folk som jag inte kände. De var överallt och ingenstans. Jag stod mest och tittade på dem. Sen lade jag märke till ett stort uppgnagt hål i väggen. Det var kolsvart där i. Sen lade jag märke till att botten till loftet också hade ett liknande hål. Överallt dök mindre och större svarta fläckar upp som rörde sig i vågiga mönster. Någon sa att jag hade råkat ut för termiter. Jag vinklade upp en tavla på väggen. Där klättrade de runt på varandra i tusental. Överallt uppenbarade sig högar av dessa insekter och hålen blev bara fler och fler. Har termiter vingar, tänkte jag, för de såg ut som flygmyror. Huvudbryet var stor medan de andra fortsatte att mumsa i sig tårta och inte brydde sig. När sen de små vingbeklädda asen började gnaga sig i mina tår vaknade jag.

Solen hade gått upp när jag vaknade denna gång. Lika svettig igen. Inga ölburkar och tårtfat någonstans. Inga svarta hål i väggarna och mina tår fanns kvar.
Hurrandet över att vara vid liv uteblev dock denna gång. Det får ju finnas gränser gällande vad man drömmer för jädrans dårskap.

Lite snack om kaffe, öl och klockdelar.

Jag dricker kaffe och tvättar klockdelar och skriver här om att jag dricker kaffe och tvättar klockdelar.
Jag dricker knappt kaffe längre sen jag började plugga. På skolan smakar kaffet gammal fuktig strumpa och jag har ingen lust att i raketfart välta tre bänkar när jag lämnar lektionen för att tarmarna vill ha gymnastik. Nackdelen är dock att jag ofta råkar ut för ”The öld headache-plöy”. Sen tänker jag att kaffet borde smaka godare när man dricker det mer sällan. Men nu när jag alltså dricker kaffe så har jag glömt av att analysera om det verkligen är så. Jag hann bli kaffe och cigg-yrslig innan dess. Klibbig och nervös.

Och så var det där med att tvätta klockdelar.
Sicket nörderi det är. Skall man använda diskmedel och vatten i UL-tvätten? Eller ska man använda IPA Clean? I bägge fallen behöver man ju föna delarna med hårtork efter. Meningarna går isär.
Idag använde jag först vatten och diskmedel och sen avslutade jag med isopropylalkohhol. Då självtorkar delarna. Sjukt smart helt enkelt. Precis som mitt hår på hodet faktiskt. Det torkar självtorkar jättefort faktiskt. Det som är kvar av det vill säga. Där behövs ingen hårtork precis.

Har nu förflyttat mitt arsle till indiern på Landala för en bärs. Alltså inte hemma hos en indier och inte med betoning på arslet. Känns som det skulle vara lite konstigt.
Skall gå på bluesafton med syrran och hennes nya lad. Söndagsjazzen kallas spektaklet det i folkmun. Fast ibland spelar de blues med lite inslag av shottis och eurodisco. Mellan låtarna spelar de inte alls. Helsnurrigt ju. Fack, nu blev jag rälig i magen.

Var ute på AW i Fredags. Även fast jag är en gammal student. Var hundra år sen jag blev full bland massa utarbetade satar. Rätt otäckt faktiskt. Folk blev ju helt pantsatta i skallen. Okontanta med ordning och reda kan man säga. Sluddrandes. Sönderarbetade och sluddrandes.
Om mindre än ett år om jag har fått jobb kommer jag troligtvis tycka det är asgott med några fredagsöl. Nu tycker jag ju att det är lika gott oavsett veckodag. Kanske jag ens inte kommer reagera att jag befinner mig på en hönsgård där fjädrarna ryker och kacklet är sludder och totalt har spårat ur. Härdad och sönderarbetad som en riktig knegare.
Du kusliga tanke…

En blivande fastighetsvärds anteckningar.

Satan vad det regnar ute pojk och flick! Hamnade mitt i detta svenaherdeväder.
Har varit ute på Åby Mässa idag. Nämligen bestämt på en fastighetsmässa med skolan. VVS och rör och blandare och tvättmaskiner och elbilar och låsanordningar och skalskydd och fan och hans moster och grunkor och fan och hans morsa. Påminde mycket om Kiss Expo, fast mindre tunnhåriga hårdrockare med tungan utan och obefintligt med lättklädda damer i bikinis med flames. Ska nu övertala min fastighetsförvaltare att köpa in mattsvarta tvättmaskiner och torkskåp. Sista varvet därinne försökte jag sno åt mig så mycket junk jag kunde. Det blev två pennor och en disktrasa. Vilken fest!
Jodå så att äh… Annars då?
Jovars. Jag kommer upp om morgnarna och slocknar som en klubbad svin-slampa vid midnatt. Flera gånger har jag vaknat på morgonen med lampan forfarande tänd och obligatorisk torkat drägel i giporna. Förvisso tack vare en insomningstablett.
Annars vet jag inte… Så här efter snart fyra veckor har bristerna på utbildningen börjat visa sig. Förra veckan kom våra arbetskläder vilket resulterade att vi såklart skulle spendera tid i verkstan. Första uppgiften var att bygga ihop en trälåda efter exakt angivna mått. Kändes lite som man var tillbaka på högstadiet. Fanns knappt inga verktyg heller. 16 personer på tre hammare och två sågar. En vinkelhake. Folk sprang fram och tillbaka och när man väl fått tag i ett verktyg så var det borta i samma sekund som man tittade bort. Jag blev yr och fick ränneskita och kände min entusiasm brinna upp som dasspapper. Och den här veckan har de låtit nio reserver som kommit in på utbildningen börja. Nästan en månad efter terminstart. Bra cash antar jag. Så nu är vi plötsligt 25 personer. På en vinkelhake. Och ett klassrum för högst 20 personer. Resten av den här veckan har vi fått hemuppgifter och ledigt för att läraren måste lära upp de nya eleverna resten av veckan. Iver och entusiasm har bytts ut mot att det får bli som det blir.
Annars är allt bara roulit! Men det visste ni väl redan?!

En riktig sköjarfredag och en riktig trashsöndag.

(Trodde detta inlägg publicerades igår när jag tryckte på knappen Publicera. Tydligen inte gör ett nytt försök)
Gick alltså färdigt min andra vecka på utbildningen. Imorn börjar vecka tre. Så här med viss söndagsångest vacklar jag ibland till i tron med fan jag tror att jag håller på med, men jag kör på och tänker att det kommer bli bra ändå.
Har även gått upp tjugo i sju tre dagar i rad. Första dagen var det okej, andra dagen var det för jävligt och tredje dagen var det för jävligast. Vi hade ett prov eller test på verktygslära. Hade 26,5 av 28 möjliga. Blev mycket stolt över mig själv, men presentkortet på öl för 500:- uteblev. Hade det funnits ett så hade det ju självklart suttit i min hand.
Förutom att ha gått upp tidigt har denna vecka slagit alla rekord inom mjuk start. I Måndags gick vi hem halv två. I tisdags halv tolv och Onsdags klockan elva. I Torsdags hade vi hemstudier och idag började vi klockan nio och gick hem kvart i elva.
Trror det kan bli andra bullar och ballar nästa vecka.

Träffade en gammel kompis i Fredags som numera bor i Berlin som var här och hälsade på. Syftet var att träffas och dricka öl. En uppgift vi utförde noggrant och klarade galant. När en gemensam vän till oss (som heter Olle) fick höra på eftermiddagen att jag skulle träffa Daniel (som han heter) hoppade han in i bilen och körde i vrålfart från Hjo till Göteborg för att joina.
Efter ett gäng öl och ett par gammeldansk var så började kvällen mer likna ett kosläpp på en äng för två snubbar som inte är ute så ofta längre. Det var svårt till och med för mig att hålla takt med vansinnet. Då förstår ni ju själva.
Efter en helkväll som slutade på Puster var jag tvungen att lämna in. Klockan var väl strax efter två. Tog en taxi hem. Olle som skulle sova hos mig knackade på min dörr klockan halv fem. Han la sig i soffan och snackade på om nåt jag inte kom ihåg. Han somnade mitt i en mening och satte genast igång att snarka med ljud som sprängde ljudvallen. Summerar man hela kvällen så var den med andra ord en väldigt lyckad afton.

Tog en promenad idag. Har druckit en öl och pluggat frågor angående hur man kan tackla krångliga situationer som kan uppstå med hyresgäster. Sitter naturligtvis i Vasastan och dricker denna öl. Där brukar ju studenterna hänga. I wanna blend in. Studenter måste vara den kategori av människor som mest av alla dricker bärs på okristliga tider och dagar, förutom alkoholister då…

Under den lilla stund jag satt där hälsade tre stycken olika människor som jag aldrig har sett på mig. Är det någon jävla Hejsan-Söndag idag eller? Den första gick förbi med en rengöringsflaska och en fönsterskrapa och sa God Bless You. Finns nog ingen trio av ord som tråkar ut mig så mycket. Nästa kom på en elspark och vrålade hallå och körde slalom ner för gatan. Den tredje sa hallå som vi hade känt varann ett halvt liv och frågade sen om det var gott med öl.
Den där Söndagen som kändes väldigt harmonisk gav för varje stund som begav sig ett allt mer labilt intryck.
På väg till den där krogen såg jag även ett par som bråkade i en bil. Trots att alla fönster var uppvevade hördes det väl ut på gatan. Hon satt och bankade i ratten och gapade och grät medan killen satt bredvid och upptryckt mot dörren som om han var rädd för att åka på en riktig knötanäve på truta.
På väg från krogen såg jag en kvinna som verkligen pratade allvar med ett par duvor. Hon hytte med näven och pekade med alla fingrar åt dem så de verkligen skulle förstå. En annan gubbe i en skitig täckjacka höll sig krampaktigt fast i en lyktstolpe för att inte falla. När jag stod och väntade på bussen hem trillade det ut fem pundare som kanske var i 30-åldern. De var så vita och transparanta i köttet så man kunde sett rakt genom dem om solen hade legat på.
När jag klev av bussen och promenerade mot Willys hade jag ett stökigt par bakom min rygg som pratade om en ”speciell port”. Eller han snarare, som var spattig i hela kroppen och gick fem meter framför henne som vinglade som en klase bananer i stormen. Han ropade med sladdrig stämma ut var han trodde den låg. Jag stannade och lät dem passera mig och min rygg. Började känna mig ängslig. De vek runt hörnet och när jag gick förbi dem igen stod de och gestikulerade utanför porten till en trappuppgång. Slutligen när jag nästan var framme vid Willys hängde affärens tiggare vid en bänk med två kompisar. De gapade på varann och drack folköl som det var deras största hobby.

När jag tänkte på att majoriteten av dessa ofasade människor bor någonstans blev jag ännu mer ängslig. I egenskap av fastighetsvärd tänkte jag alltså detta. Och att det är jag som plingar på deras dörr.

En första vecka på utbildningen.

Har nu gått min första vecka på utbildningen. Kan inte minnas när jag var så slaktad och urlakad sist. Vända på dygn med blandat resultat. Beblandas med nya människor i en studiesal i storleken och formen av en skolåda. Äta med andra. Förvandla två år av ingenting och ingenting som har varit mitt allting till någonting. Vad fan hände liksom. Jag går väl upp när jag vill och äter frukost när jag vill. Fast det gör jag ju tydligen inte längre. Den omställningen är som en stol i ansiktet.
Grymt mjuk start på denna första vecka. Och det är ju tur, annars kanske jag hade ringt mig sjuk i påssjuka eller kaninfrossa. Hade jag varit 25 eller 30 år så hade jag lagt ner det hela efter två dagar och älskat min arbetslöshet åter. Fast den här gången tänker jag fullfölja. Tror det hela kan bli bra och det verkar som det kan vara ett kul jobb.
I Torsdags gick jag och två snubbar från utbildningen och åt på Biltema. Det är det enda som ligger i närheten av skolan. Biltema har utökat sitt utbud från kokt korv till korvmenyer, sallader och baguetter. Fantastisk restaurang asså. Så jävla deppigt ställe att äta på. Fatta dramatiken om man skulle skära halsen av sig i kön till Biltemas Restaurang. Folk skulle kliva över ens kropp för att nå sin körv.
Den ena snubben som är hårdrockare och ser ut som en riktig hisingshårdrockare och såklart bor på Hisingen skrattade högt när jag konstaterade hur deppigt det var. Den andra snubben undrade vad vi menade…
Efter dagens slut gick jag och hårdrockaren och tog ett par bärs på Kvilletorget. Vi hade ju hemstudier på Fredagen så det var lugnt. Kvilletorget har blommat upp med restauranger och krogar. Något som alltid verkar hända så fort jag flyttar ifrån en stadsdel. Då lever den upp…
Efter två bärs skildes vi åt. Jag åkte ner och träffade Maja. Fick typ i mig sex öl på sju-åtta timmar. Blev lika full som jag brukade bli när jag hade jobbat helg. Fast blev nog ännu fullare för att jag var så slut i skallen efter den ansträngande veckan. När Maja hade åkt hem försökte jag prata med folk i baren, men det kom knappt några ord ut ur munnen längre. Bara små stön och puffande utandningar. Folk vände bort sina huvuden och jag hittade en intressant fläck på bardisken som jag kunde suttit och stirrat på tills att jag hade hamnat på ett demensboende.
När jag någonstans i detta tillstånd insåg att jag var föcked in da head så beställde jag en taxi. När kvinnan i växeln frågade var jag skulle åka hade jag glömt av namnet på min gata. Hon suckade trött när jag berättade att jag bodde i närheten av Willys i Johanneberg. Förvånande nog fick jag en bil ändå. Plågade taxichauffören med ständiga frågor om han trivdes på sitt jobb…
Somnade klockan två och vaknade klockan åtta redo att gå till utbildningen, men som sagt vi hade ju hemstudier. Speedad i huvudet somnade jag inte om förrän två timmar senare. Det hela blev ganska stökigt alltså…
Men nu tar vi nya tag fleckor å pöjkar.
Ska bli underbart att gå upp tidigt imorn och schlööö ner tuppjäveln!