Vätskebalans.

20131105-144443.jpg
Sitter vid korsvägen och dricker en kaffe. Väntar på vagnen till jobbet. Vi ska ha personalmöte. Finns massa andra saker jag hellre hade gjort istället om jag fick välja: palla rabarber, tagit en eller två bärs, hej baberibbaknullat (om jag hade haft en tjej), gått en promenad fågelvägen rakt genom stan, osv.
Sitter ett gäng alkisar längre bort här. Helt enormt trasiga. Män och kvinnor. Ganska ilskna. En kvinna plockade nyss upp en flaska rödtjut ur en väska. Sen sa hon till en av männen som sitter på bänken:
”Det är bra för dig att dricka lite!”
Sen lyfte hon upp flaskan och tryckte upp den mot mannens mun som om det var en nappflaska och han var hennes bebis. Tydligen tyckte hon att han drack som en fjant, så hon upprepade proceduren en gång till samtidigt som hon sa:
”Drick nu gubbfan, så mår du bättre snart!”
Vet inte, hon kanske var mån om hans vätskebalans…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.