Semester.

Har precis insett att jag kommer vara ledig tre veckor i sträck runt jul och nyår. Känns smått fantastiskt (eftersom jag nästan aldrig är ledig annars. Eller hur? Jo men visst). En del av tiden kommer spenderas i soffan och en del tid till att dricka kaffe vid köksbordet. En och en annan hej baberibba kväll kommer bara ske helt oplanerat. Och sen ett par baksmällor och promenader. Ett gäng jack offs in thö dark och sen den tryckande ensamheten som kommer dyka upp direkt efteråt, uppblandad med tomheten. Ser fram emot alltihopa. Ni kan med all rätt känna avund gentemot mitt fantastiska liv!
Annars, i nuläget är det fortfarande väldigt mycket jox med datorn. Håller på att sortera och radera de räddade filerna efter ominstallationen. 65000 filer. Hatar datorer. Mycket tryggare att läsa en bok. Har därmed inte tid att sitta här och sköja te att mer. Back to work, yo ryvens mongo!
Kanske skriver här lite senare, om andan faller på. Eller inte, om inte andan faller inte på.
Tjoho!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.