Sköjeri och junkera.

Billys pan-pizza. En sån har jag ätit på jobbet idag. Sicken amerikan-inspirerad junk.
Säkert hur giftig som helst. Det känner man när halsbrännan fräter sönder magsäcken.
I övrigt är jag helt slut. Jobbar helg. De två jobbigaste passen snart avklarade. Bara Söndagen kvar, sen tar jag ett JAS-plan till krogen och beställer in en butelj gammeldansk direkt.

Det är ju Halloween. Också ett sånt där amerikanskt påfund som har tagit sig hit från de däringa staterna.
Inget vidare firande det där heller.
Och är man trött som jag är blir man lättstressad och nervös. Och blir jag lättstressad och nervös då hoppar jag högt om jag ser en sköjarzombie eller ett spöke i plast. Lättskrämd som en gammal tant.
Tycker bättre om originalet som kallas för Alla Helgona helgen (och som ibland felaktigt brukar blandas ihop med halloween eftersom det brukar infalla samma helg), då man tänder ljus och besöker nära och käras gravar.
Sen har jag aldrig varit mycket för att klä ut mig. Det behövs liksom inte. Jag känner mig ofta själsligen utklädd till pajas så fort jag går utanför dörren och hamnar mitt i denna pajasvärld…

Och så blir det vintertid igen. Jävla dålig idé det där också(egentligen är väl allt sommartidens fel). Vi ställer tillbaka klockan en timme så vi får en extra timme av fantastiskt mörker på eftermiddagen . Det behöver vi!
Måste varit någon deppig jävel som kom idén att hålla på och tafsa på klockans visare hit och dit. Alltså inte en sådan positiv jävel som mig som aldrig skulle få för mig något så dumt.

Göran kropp har ingen tumme och Rickard Sjöbergs tänder är målade med tippex. Själv har jag inte tallat loss i sänghalmen på evigheter.
I övrigt är allt fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.