Helt jävla sjukt.

Jag är helt sjukt trött idag. Jobbar idag. Igen. Tycker det är helt sjukt onormalt att gå upp kvart över sex på morgonen. Det kan man nog bli sjuk av.
Vi tittar på skidskytte på jobbet. Tycker det är en sjukt konstig sport. Eller åtmindsonde konstig. Eller helt jävla sjuk. Lite som att spela fotboll och sen mitt i alltihop ställa sig och röka en cigarr i målet. Extra poäng får man om man fimpar målvakten i ögat. Helt sjukt. Eller som en basketmatch där man helt plötsligt drar ner byxorna och bajsar på vita fläcken. Extra poäng delas ut om man bajsar mer än ett halvkilo. Det är ju förbannat sjukt. Eller en boxningsmatch där man matar varandra med varmkorv om man får in en knockout. Helt jävla sjukt.

Skulle hem på granplundrarfest hemma hos syrran ikväll, men hon hade blivit sjuk. Fatta vad sjukt att bli sjukt sjuk. Jag hade planer på att ta med mig en liter brännvin, en motorsåg och en dunk bensin. Tänkte nämligen bränna ner det där barrande helvetet. Och sedan dansa regndans runt den flammande barrhögen.
Fatta vad helt jävla ofattbart och efterblivet sjukt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.