Breezers, I löve it!!!

Igår var jag bakfull och hängig. Min syster däremot var däremot ganska på. Hon hade legat hemma och varit sjuk och ville se människor. Vi gick till sejdeln. Där kan man se människor av alla slag… Jag beställde en hamburgetallrik och en läsk. Jag hade lite svårt att andas kände jag och när jag försökte läsa i en bok jag köpt skakade texten i sidled. Väldigt exakt och rytmiskt. Jag misstänkte att detta var första tecknet på MS, men det gick över.
När jag ätit klart tallriken (Det fanns äkta felix-pommes frites på den också) frågade min syster mig om jag skulle ha nåt att dricka. Jag var fortfarande för bakis för en öl… så jag beställde helt otippat och för första gången i mitt liv en: Alkoläsk, en breezer med ananassmak. Siss tyckte det här var så speciellt av mig så hon började fotografera migoch när hon sedan gick ut och rökte pratade hon med sin vän. Hon berättade att jag satt inne på sejdeln och tryckte med en breezer. När jag sen gick ut undrade hon om jag var sjuk.
Efter en stund gick vi över till Kellys. Till min stora besvikelse hade de inga breezers. Jag beställde en xider.
Kontentan av detta tungt poänglösa inlägg har ändå en viktig innebörd. Nästa gång jag går på krogen ska jag bara dricka alkoläsk. Jag ska aldrig mer dricka öl… När folk frågar om jag ska ha en öl, kommer jag svara att jag slutat att dricka öl och att jag är sjuk.
Sen kan vi alla vänta på att min mor avslöjar att hon är kär i Reinfeldt, på att Kalle anka finns i verkligheten och att Jesus kristus är schackpolare med Hitler…
Very well…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.