Återfunnen identitet

Jag flyttar idag. Och jag sitter här i bilen redo med släpet påkopplat. Min vän som ska hjälpa mig är sen. Ca två timmar, men han har medelat att han kommer snart… Jag har alla grejer på hans vind och han har nycklarna. För det är hans vind. Där har alla mina grejor stått och samlat damm. Under tiden har jag flyttat runt med kläder och min bärbara dator. Inget mer av det nu. Jag har fått en egen lya. På 18 kvadrat med hall, toa och kokmöjligheter. Dush och bastu i källaren. Men de där 18 är mina och det är centralt och mitt namn kommer stå på ytterdörren. En identitet. På dörr.
Här ska jag äta, sova, runka, klia mig, sucka, skratta, sjunga, skita, vissla, hänga och emellan varven kanske knulla. Här ska jag verka…
Nu kommer han…nu börjar det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.