Videoinlägg

Jag har bestämt mig för att bredda och utveckla bloggen med lite videoinlägg då och då. Jag bjuder på lite sköjeri eller grubbleri eller både och framför kameran. Proffsigt filmade och klippta av min kompis Johnny. Kolla hans företag Mekanism media om du behöver göra en bloggvideo eller nåt liknande.

Videoinläggen kommer tidsmässigt hamna här ganska sporadiskt. Ungefär någon gång i månaden eller då vi hinner ses och filma. Jag kommer med andra ord inte sitta och slafsa ihop något snack i min allena kammare framför linsen bara för att det ska ske så ofta som möjligt och i ett jämt flöde. Just såna videobloggar finns det i drivor. Vi kommer köra på kvalitet istället för kvantitet. Ibland med manusidé, ibland helt fritt.

*** NYTT VIDEOINLÄGG!!! ***

Videoinlägg #6
Vad har en svettig joggare, en wannabe-tysk och en övergiven tomte gemensamt?
Jo, alla skepnader dyker upp i detta sista videoinlägg. Med sista menar vi troligtvis det sista videoinlägget i världshistorien.
En och en annan rafflande anekdot tagen ur det verkliga livet utlovas i vanlig ordning.
För fortsatt sköjeri och grubbleri i textform läs bloggen.
Och för allt i världen glöm aldrig att sköjaren älskar världen – Adjö!

Videoinlägg #5
Kortfilmsinspelning med Johan Ernerot i huvudrollen som en rödvinsnedspilld nordstatare med baguettebegär. Det femte videoinlägget i ordningen på bloggen Johans Yxa & Gloria bjuder på en episk inledning och i vanlig ordning utlovas en och annan drink och rövarhistoria. Håll till godo världsälskare, smutsbykar och pantalongfräsare!

Johans Yxa och Gloria #5 — påsken 2014 från Mekanism media.

Videoinlägg 4#
Sköjarn från Göteborg är på besök i Malmö. Det är en osedvanligt het sommar. Fläktarna är slut i alla affärer. I det fjärde videoavsnittet av Johans Yxa & Gloria utlovas som vanligt ett oborstat språkbruk, cigaretter, öldrickande och diverse dylikt sköjeri. Dessutom får vi en kort tillbakablick till herrens år 2001 och ett nästan öde Möllevångstorg, klockan 05.15 på morgonen. Och vad menas egentligen med det på bloggen så väl använda uttrycket ”jag älskar världen”?

Johans Yxa och Gloria #4 — juli 2014 från Mekanism media.

Videoinlägg #3, del 2 (av 2)
Efter en räkmacka på Jungans och en öl med obligatorisk Gammeldansk på Köttbullekällaren är Johan på gott humör. Dags för en sväng på krogen!

Johans Yxa och Gloria #3 — sept 2013 (del 2 av 2) från Mekanism media.

Nytt videoinlägg #2, del 2 (av 2)
”Häng med hem till Johans lya i Johanneberg. Det blir kaffe och cigg på balkongen, sen tar vi en sväng ner på stan.”

Johans Yxa och Gloria #1 — sept 2013 del 1 (av 2) från Mekanism media.

I det här är första videoinlägget befinner jag mig i lantlig idyll. Bara en sådan sak kan ju få den här sköjaren att tappa fotfästet lite grann…