Inte vet jag. Jo det gör jag!


Jag vet inte varför jag skriver här. Har ingen ork för det längre, men gör det ändå. Antar att det är viktigt att uppfölja saker o ting. Kan inte bara sluta. Måste försöka. Även tills graden där man känner att nu måste jag spyyyyyyyyyyyyy.
Men det ligger i min natur. Att aldrig sluta. Aldrig göra saker halvdant. Med envishet fortsätta och fortsätta och fortsätta.
Att inte ge upp. Hur korkat det än kan verka. Det handlar inte om den här bloggen. Det handlar om det mesta jag tager mig för. Därför kan det bli otroligt rätt ELLER fel om man fortsätter…vilket jag gör.
Vågar där med tro att jag exempelvis skulle kunna bli en bra farsa, en bra drinkare (vilket jag redan är emellan korta o långa sportnytt, hmm) en bra sångare eller flöjtlirare, en promenerare eller en granitstens-skådare. En bra vad som helst om mitt intresse får glöd. (låt oss byta bort ordet bra mot dedikerad).
Men jag är trött på det som pågår runt omkring mig. Jag själv står still. Utan något nytt att erbjuda mig själv eller någon (anna)n.
Världen i ett större allt, det vill säga jorden, verkar emellanåt verka vara det sorgligaste och ledsnaste ställe man kan bo på.
Jag saknar mina vänner som försvann, min donna/mitt ex/min f.d. eller vad fan jag nu ska kalla henne. Mitt skratt och min katt. Min syster och hennes léende. Esset. Hela kittet.

Imorn ska jag ringa a-kassan o kolla om de känner för att hjälpa mig lite grann under min ofrivilliga semester. Jag ska även ringa på ett jobb som (o)personlig assistent till en tjej som rådiggar musik och promenader (det stod faktiskt så i annonsen). Jag ska kanske även berätta här på bloggen om den konstiga mannen som jag språkade med på stars & bars ikväll, imorgon alltså…ska jag kanske berätta det.
P.s. Alla de som börjar konversera med en på s & b måste man utgå från att de är massmördare eller driver skumma förmedlingar, för det är jordens (alltets) konstigaste ställe…

Nu ska jag sova.
Drömma fina drömmar om…
Dig
Mig
en katt
som spinner i takt med klockan.
Om de jag älskar…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *