Schnick-schnäck


Jag ville skriva nåt smart här idag. Typ huruvida bostadsmarknadens utveckling har varit de tio sista åren – åt helvete… men jag är för trött idag. Jag går bara runt och drömmer om att sova som ett bilvrak på botten på en sjö nånstans.
Jag började jobba kl.7 idag. Det är tidigt. Det är tidigt att gå upp tio i sex. På morgonen när jag körde med Rally-Sally till jobbet återfanns de värsta slalomåkarna. 18-åringar som tror sveriges allmäna vägar är San Torinos bilspel. De kör slalom mellan bilar och filer så en 37-årig man bakom ratten blir nervös som en pensionär bakom rullatorn. Små jävla snor-rinnade svin.
När jag kom till Angered och klev in på shell för att köpa en banan och en blaska hade taxigubbarna radat upp sig på Lidl-parkeringen. De stod på alla fyra på sina mattor. Bönestund. Nu vet jag vilket håll Mecka ligger åt. Jag gillar den synen. Det ser man inte hemma på Carl Grimbegsgatan.
Nu får jag lägga ner detta alldagliga skitpratet, för nu brakar mongo igång med århundradets host-attack
Auf Godbajos


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *