Black Jack, varulvar och jävligt farliga vampyrer


Idag har mongo sett följande filmer:
1. Lejonkungen
2. Beck – Gamen
3. Resan som blev av (Galenskaparna, som jag brukade gilla förr, men blir totalt nervig av att se numera.)
4. En ryss i New York
5. Black Jack (Det roligaste är när Reine Brynolfsson försöker vända sig i solariumet utan att lyfta locket. Då säger Johannes Brost “Du är ta mej fan det dummaste jag vet”

Schysst att få se så mycket film tänker ni. Nej säger jag. Im bored to death! Och för att lätta upp stämningen så har jag huvudvärk och mongo är på surt humör idag.

På eftermiddagen när vi sov middag (det gör jag också på mitt suspekta jobb) drömde jag att jag var en vampyr eller varulv som var jävligt farlig.

Vidare har jag hyrt ut min lägenhet till helgen när Madonna spelar. Så nu har jag råd att köpa way out west-biljett för första gången. Måste därför spika ihop sängen. Den formligen brakade ihop till en murken brädhög i veckan när smuts sov över. Just då var jag inte så glad, trots att hon fnissade åt spektaklet. Jag sa till henne att det här kommer vi skratta åt om ett par månader. Jag skrattar redan… Måste nog få den riktigt stabil så att den inte brakar ihop när hyresgästerna är inkvarterade. De kanske också kommer skratta…och dra av pengar på priset.

Igår var jag på möte på spelberoendets förening. Det funkar som ett AA-möte ungefär. Det hjälper, men stunden innan man går dit vill man bara spy. Efteråt mår man bra. Igår fick jag mycket tankar efteråt. Tankarna snurrade och hjärnan ville inte slappna av…

Nåväl. Det här var ett inlägg i alldaglighetens tecken. Glömde att berätta att jag köpt en liter GRÖN mjölk också.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *