Yrsel, kaffe och cigaretter


Sen jag vaknade idag klockan tio i tolv har jag tänkt: Jag måste ta mig något att äta. Nu sex timmar senare har jag fått i mig en macka under dessa sex timmar. Magen skriker igen, “du måste ta dig nåt att äta johan”. Istället har jag druckit kaffe och säkert rökt 10 cigaretter. Jag vet inte, men ibland kan jag tycka det är oerhört jobbigt att ens breda en macka. Det är väl därför jag äter ute så ofta och nästan uteslutande oerhörda mängder skit. Mc Donalds och pizzor. Men nu snurrar det i pallet så det blir svårt att tänka.
Hela det här ganska meningslösa inlägg är skrivet under ruset av matbrist.

Nästa inlägg ska nog skrivas under ruset av 39 apelsiner. Nu ska jag steka mig en hamburgare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *