Sjukdomstillståndet


Bloggaren på denna bloggen är sjuk. Snoret hänger ut genom näsborrarna som lilje konvaljer. Det bultar och dunkar i näsan. Huvudet är fyllt med ljummen bulldeg till smärtgräns. Det är svårt att tänka. Bulldeg ska ätas. Svett och värk. Jag har varit isolerad sen i söndags i min enrummare. Jag har legat i sängen och läst en bok utan att förstå speciellt mycket. Är den på mitt modersmål? Håller jag boken upp och ner? Göteborgsposten landar som en tegelsten i min hall varje morgon. När man tittar på bilderna förstår man att världen går på i samma dumma tempo som vanligt med samma idiotier skapade av samma mänsklighet som härjade omkring när jag var frisk. Världen stannar uppenbarligen inte upp bara för att jag ligger här och ojjar mig i världens influensa… grattis insikt…grattis!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *