SkitLycka brukar vara mina lediga eftermiddagar. Då dricker jag kaffe, röker cigaretter och slår på shufflen på Itunes.
Ibland med en känsla av att vara överflödig. Eller snarare att min tid är det.
Som idag. Jag har ont i vänster skulderblad. Har köpt nytt kaffe som smakar skit. Jag är torr i halsen som om jag druckit en liter sperma. Har aldrig smakat (ens inte min egen). Men har hört att man ska bli jävligt rävig i halsen av det. Vidare så väljer shufflen på Itunes att nästan uteslutande bara spela skit. Eller kanske sånt jag inte ids höra.

I förmiddags ringde min tjej. Hon lät glad. Efter en liten stund lät hon mellow. I slutet lät hon låg. Jag lät nog mest trött och ganska oengagerad. Var trött och kunde känna var denna dagen skulle bära hän. Nu har jag lite dåligt samvete…

Oh, herregud. Här kommer kaffe och ciggchocken! Strax tillbaks…

Så här såg jag ut när hon ringde:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *