Hobby


Ny månad… nya idiotier.

Jag har börjat käka lunch ute. De dagar jag är ledig. Ganska ofta. Tror det kan va min nya hobby. Går ofta till Lilla restaurangen på olskroken.
Det är nåt visst med att gå ut och käka lunch. Bordservering, sallad, bröd, kaffe med dopp. På lilla restaurrangen är det ofta ganska flottigt käk. Inte alltid fantastiskt gott, men matsalen är lugn med stora bord och med ganska dunkel belysning. Så som ställen såg ut förr i tiden. Efter lunchen är bara alkisarna kvar. Och nästan alla alkisar är pensionärer.
Brukar ta med kaffet ut till uteserveringen så man kan cigga till kaffet. Utsikten över torget är magnifik. Alkisar som rumlar runt på torget och rullstolsbundna som rullar runt på torget. Man ser dem i driver.

Jag har flyttat in hos tjejen. Igår tog jag ett allena bad i badkaret. I badkaret drack jag en folköl, tog en snus och läste en barnbok av Barbro Lindgren. Klockren kombination.
Badkars-seanserna kanske också blir en ny hobby.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *