Håkan och Hakan


Läste ett vettigt uttalande av Håkan om det ovettiga.
“Jurypanelen i Idol till exempel, de ska ju vara experter på musik. Men det finns inte ett ord som dessa experter kan ha att säga mig. Det förbluffar mig varje dag när jag lyssnar på radion, att det är möjligt att göra låtar utan att uttrycka någonting över huvud taget”
Har inte lyssnat in nya Håkanplattan än, men det verkar vara samma uppståndelse kring den som det var när Kent släppte “vapen och ammunition”.

En annan musiknyhet, åtmindstonde mellan min brukares fyra väggar är att han idag fick hem en skiva med Eddie Meduza. Hade ingen aning om att han gillar honom. Själv är jag ju ett gammalt Meduza-fan sen mellanstadiet. Då menar jag inte hans knulla, fitta, kuk-låtar som de flesta verkar tycka är det roliga.
Så nu undrar jag hur ofta man kommer få höra Hakan, Glasögonorm och Termosen eftersom min brukare få hang ups. Både gällande musik och film.
Hur många gånger tror ni jag har sett Leaving Las Vegas eller Full metal jacket? Filmer som man typ orkar se tre gånger på en livstid.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *