Storm


Igår kväll blåste det upp till storm på några sekunder. Kom promenerande på andra lång och ut på masthuggstorget. Där höll sig alkisarna i lyktstolpar.

En gång för längesen när vi var i Borås med familjen blev det plötslig storm. En gammal tant rasade i backen. Farsan sprang fram och hjälpte henne på benen. Sen ställde han henne vid en stolpe och sa till henne att stå kvar där. Broshans glasögon blåste av och farsan fick en ny springtur på halsen. Glasögonen var i kasst skick så eftermiddagen avslutades med ett besök hos optikern.

I Stockholm har det snöat, i Skövde har det regnat gamla kalsonger och i Gnesta har det haglat julskinkor. Allt från en och samma himmel.
Det är ju helt enkelt ingen ordning på grejerna.


One response to “Storm”

  1. Jag har varit i skövde hela dagen. Jag såg inga kalsonger. Åtminstone inte centralt. Kan ju ha varit lokalt över tidan, där händer både det ena å andra. Å dom togs nog tacksamt emot då d inte finns en enda klädbutik å handla i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *