Tidens tempo.


Funderar förresten på om man ska regaina eller rogaina lite.
Det är så mycket hår som flyttat från knoppen till kroppen. Till brösten, pungen, röven. Då, om håret skulle flytta upp från kroppen till knoppen igen kan jag döpa om mig till Petronella och starta en modeblogg.

Eller så kan jag bara låta bli och med tiden bli en tunnhårig farbror.


3 responses to “Tidens tempo.”

  1. Petra undrar om inte tunnhåriga farbröder kan ha modeblogg. Finns ju många slags hängslen, tofflor, brynjor å rullatorer.

  2. Jo, det tycker jag allt. Men då ska de ha såna däringa glansiga morgonrockar och walk in closet. När jag uppnått det kriteriet är jag först ut! måste bara vänta tio år först…

  3. Annars kan du bli en mycket ung tunnhårig farbror. Har du för mycket hår för det så är det bara att raka sig en flint, finns ett roligt exempel i partille, han är halvflint med en krans med lite smålockigt hår, ibland är han på allum och ibland sitter han och ser lite smådeppig ut vid stationen.
    Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *