Gott nytt år sa jag te daj!


Det är väl dags att säga good bajos till det här året. Min tjej önskar sig ett bättre år nästa år. Själv vet jag inte riktigt. Har väl inte haft nåt överdrivet bra år. Men det hade jag nog kanske inte året innan heller. Har lite svårt att minnas saker uppdelade efter år. Troligtvis för att jag inte delar in saker efter år utan när jag tittar tillbaka minns jag kassa eller bra perioder. Så på något vis har mina sista femton år kanske varit kassa. Eller bra. Troligtvis både och. Har hur som helst nästan aldrig hört någon säga:
“Fan vilket bra år jag har haft. Hoppas nästa år blir lika bra eller ännu bättre.” Kan tänkas att kanske Gunde Svan eller Tainton Blossom sagt det. Men de är ju inga människor jag känner och ännu mindre skulle vilja känna.

Med dessa livsbejakande ord säger jag:
Gott nytt år!


2 responses to “Gott nytt år sa jag te daj!”

  1. Hallå Broder sill. Åter några roliga rader läser jag skrivna av Dig!
    Tåmten har varit givmild mot mig, från en klapp på kinden till en några klappar i handen. Och jag som inte önskade mig annat än en lugn julhelg. Från en spark i röven till en spark på hala isgator önskar jag tåmten välkommen tebaka nästa år. Nyårsafton flög förbi som den snabbaste nyårsraketen i mannaminne. Ja, vart tog den kvällen vägen? Jag önskar Dig och Din trevliga hälft ett fortsatt gott nytt år. Ha det så hörs vi, Lull.

  2. Tack ska du ha kompis! trevlit att du läser här. Får la synas snart va? Om inte annat får du snart komma upp till oss nu när lyan börjar likna ett bo.

    Ha det gött ditt gamle tomteschwein!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *