Lunchsnack igen


Brukar ju som sagt vad äta lunch på Västerhus ganska ofta. Tänkte där med ta tillfället i akt att visa några bilder på intagna måltider. Hur många points ger viktväktarna de här måltiderna? Det viktiga är upplägget på tallriken. Att man bygger på höjden och sen låter såsen jobba sig ner för branten.

Kyckling med potatisgratäng och …såååås!

Jag har nog aldrig riktigt lyckats att få i mig hela portionen. Om jag hade varit en stor jävla stabbig byggjobbare kanske det hade varit annorlunda.

Fläskfilé Oskar

Utöver det vackra upplägger på tallriken och att få i sig föda till bristningsgränsen är det en helt underbar seans att gå ut att käka en riktig jävla lunch. Lite av en hobby skulle man kunna säga. Kanske till och med en livsstil.


2 responses to “Lunchsnack igen”

  1. Japp. Finns en tallrik bredvid (som inte syns på fotot) Med lite kaninmat. Om man är rädd för att gå miste om kalorier på den tallriken kan man alltid hälla en slev med kladdig rhode island-sås på så når man snart rekomenderat kaloriintag även där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *