jobbschnack


Minns att jag läste någonstans att man ska känna sig glad när man går till jobbet och inte glad när man går från detsamma. Detta skulle tyda på att man trivdes på sitt jobb. Är man glad omvänt trivs man inte på sitt jobb.
Kan inte påminna mig om att jag gått gråtande från jobbet. Hur bra jag än må ha trivts. Kan heller inte erinra mig om att gått visslande till jobbet. Kanske för att jag inte går runt och visslar i största allmänhet.

Hörde också någon säga att man förr i tiden brukade duscha efter man kom hem från jobbet. Idag är det vanligare att man duschar innan man går till jobbet.

Vet inte riktigt vad jag vill ha sagt med det här. Kanske att jag åker spårvagn till jobbet. Och duschar på måndagar. Om någon skulle tvinga mig att vissla under knivhot skulle jag vissla på en tysk trummarsch baklänges.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *