Alla dessa bloggar


Har lite ont i nacken idag. Gjorde en konstig knyck när jag tvåla in röva. Har precis tryckt i mig ett lass friterade räkor. Fuck variation. Ska handla en födelsedagspresent åt tjejen. Kanske en armborst som hon kan plocka fram nästa gång hon är arg på mig eller en jättekonserv med bullens varmkorv eftersom hon är vegitarian.
Vädret är helt enkelt förjävligt. Det börjar gå en på nerverna, på riktigt.
Har precis slumpat mig igenom ett tjugotal bloggar genom att trycka på “nästa blogg”. Två saker slår mig. Vad människor skriver om. Min smutstvätt känns intressantare. Det andra man tänker på är hur många uttrycker sig rent grammatiskt. Skriver med talspråk helt utan grammatik. Detta tyder på att snacket om att alla kan skriva, alla kan sjunga, alla kan spela musik, alla kan laga mat just är snack. Hellre än bra ligger närmare sanningen. Jag kan fan till exempel inte laga mat. Annars skulle jag väl inte trycka i mig friterade räkor en gång i veckan. Minst.
Förresten, någon som har något tips på en rolig och intressant blogg?


3 responses to “Alla dessa bloggar”

 1. Silverfisken i Australien. Han heter Jonas och kommer från Göteborg. Han jobbar som fotograf. Han var iofs roligare förut, men han tar grymt bra bilder.
  /Petra

 2. Du får skaffa Dig en borste med skaft, så Du slipper “knycka” Dig konstigt, kamrat!
  Kanske man skulle starta en blogg och skriva om hur jag
  går till jobbet, jobbar, äter lunch, samma sak händer imorgon.
  Kan det vara roligt och intressant månne?
  Våran fika har tydligen frysit inne någonstans, hoppas det blir riktigt varmt och skönt någon dag, så kan vi ta en kall bärs! Gratta flickvännen, lull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *