Bratshelvetena.


Skrev för ett tag sen om bratsen och deras idioti med att “vaska”. Alltså, Herr brattsson köper två flaskor champagne och ber bartendern hälla ut den ena i vasken.
Det sista i raden av dumheter är att man kan vaska via sms. Sms-vaska kallar dom det. Du vaskar med betalsms. 200Kr är minsta beloppet. För 1500 spänn har du vaskat en “sosseskumpa”. Du kan också vaska 3000kr. Det borde väl täcka en bratt-skumpa. I en intervju med upphovsmakaren till hemsidan bedyrar han att pengarna inte kommer gå till några behövande, hjälporganisationer eller några helt andra osjälviska saker. “Pengarna kommer gå upp i rök, försvinna, bara festas upp”, sa han.
Det bästa hade varit om det hade varit en socialbidragstagare, säg i Bergsjön eller Rinkeby som hade legat bakom den där sajten. Kort sagt lurat av bratshelvetena massa stål och sen antingen skickat in det till någon hjälporganisation eller själv levt som en kung för ett tag. Någon borde fan frysa de där svinens tillgångar (förslagsvis deras föräldrar), tvinga ut dem på arbetsmarknaden. Sedan gråtandes när de äter knäckebröd och utspätt vatten. Förbannade små svin.

Published with Blogger-droid v1.6.8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *