Ett två 3 försvinn!


Har varit på 3-butiken och hämtat mitt modem till datorn som varit inne på lagning. 3 är kort och gott svin. När du ska teckna något nytt abonnemang slickar de röven av dig med en påklistrad, överttrevlig attityd som de har lärt sig på någon jävla helgkurs. De tror att de är duktiga på att ta en kund. Att de vet vad servicekänsla är. När det sedan är dags att hjälpa kunden med något som gått på tok är det där falska servicekletet som bortblåst. Utbytt mot totalneggig attityd där minst varannan mening börjar med ett nej. De kan de rätt och slätt stå och sucka dig i fejset (pratar framför allt om butiken på kungsportsplatsen). Deras nya slogan “jakten på nöjdare kunder fortsätter” är ett hån. Borde snarare vara nåt i stil med “jakten på nya kunder fortsätter, de gamla pissar vi på”.
Sugluvor!

Published with Blogger-droid v1.6.9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *