Warszawa – Skjut alla turister eller brygg din egen jävla kaffe.Jag och tjejen har anlänt i Warszawa efter en mentalt halvsvettig flygresa för Johan. 11 grader och regn lät flygkapten meddela. Det stämde ganska bra. Vi promenerade runt i warszawa stadsdel “gamla stan”. Vackert men sjukt turistigt. Vi skulle äta vår första middag tillsammans. Vi hittade ett trevligt place beställde in maten och väntade i en halvtimme. När maten kom in fick min tjej fel maträtt. En stor potatispizza med ett lager av gulashköttgryta uthällt ovanpå. Hon är vegitarian. Så jag fick äta själv. Helt supernajs! I övrigt var människor sjukt otrevliga på cafè och resturanger så fort man skulle beställa nåt i denna stadsdel. Skjut alla turister stod det i deras pannor. Varför inte säger jag…
Sen gick vi i in en kyrka och såg en katolsk mässa. Körsången var helt fantastiskt vacker. Folk gick ner på knä. Stoppade fingrarna i vigvatten. Kön ringlade sig lång till biktbåset.

På hemvägen gick vi åt fel håll vilket resulterade i att vi fick oss en låååång och trevlig promenad på halsen. Jag köpte en tändare i en dygnet runt öppen spritbutik där alkisarna hängde i klasar. Jag sträcker nu ut benen på hotellrummet. De värker…

Imorn blir det fete-frukostbuffé och sen ett jädrans promenerande. Underbart.
Jag återkommer med fler dumheter.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *