Gloröv på räls


Jag sitter på tåget till stockholm. Vi börjar närma oss södertälje. Utanför fönstret är det gröna träd och röda stugor. Ack du efterblivna moster missfoster svealand. Apropå missfoster sitter det ett sådant på andra sidan gången. Hans säte är liksom vänt i motsatt riktning. Han använder mitt fönster för utkik. Så fort jag vänder mig mot min tjej, så har jag honom stirrandes i mitt fejs. Han ser ut som en fyrkantig Dustin Hoffman. Och när han blänger har han så klart käften öppen. Självklart stinker väl hans gom förruttnat åsnearsle.
(Kunde tagit en bild på ett vackert rapsfält, men icke. Bilden föreställer mig härmandes en typisk gloröv. Beware. Dom dyker upp everywhere.)

Published with Blogger-droid v1.7.2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *