För övrigt stal hon mitt hjärta. Inte hon eller hon eller hon, men hon.


Jag sitter på den där krogen, på den där stolen som har avtryck av mitt beniga arsle sen tio år tillbaka. Där man har varit kär eller olycklig eller inget dera. Vet inte varför jag återvänder hit ibland. Har ju redan konstaterat att det är en död epok. Jag kan vara av självplågande natur. Lets hope not. Minnen är enormt viktigt för mig. Har blivit grymt nostalgisk med tiden. För tillfället tittar jag kanske mer bakåt än framåt. Reflektion kan vara det mest osexiga som finns i dagens samhälle. Benar ut och bearbetar. Rensar och svettas ut. Vet i fan. Måste man alltid veta?

Har handlat f-present till min brorsdotter. Fantastiskt tacksam ålder att handla presenter åt, så länge man inte går och köper en brödrost eller en virkad duk.

Ska strax hem och äta lax. Eller om det var brax. Osäker. Potatis skulle vi ha till. Och vitt vin. Morsan är här. Efteråt hade jag gärna gått på krog för att efteråt somnat i sked hos henne som jag inte har.

Kan vara det mest ostrukturerade inlägg jag skrivit. Kan tänkas vara för att jag provar att tänka med stortån just nu. Tack Herr Stortå, ditt jävla svin!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *