Pistolhomage


Jag har repat idag. Kan vara det bästa repet hitills. Dessutom gjorde vi en gastlåt. Bara en sån sak. Fina toner och fin stämning i replokalen. Vi använder ordet fint väldigt flitigt i det det där rummet för att beskriva toner, verser, bryggor, komp osv. Sången och rösten höll hela repet igenom trots att vi inte repat på två månader. Trots att mängder av alkohol och cigarettrök passerat stämband, lungor och andra organ den sista tiden. Är enormt glad att jag har fått den röst jag har. Ibland vrålar jag till argt (när musiken tillåter). Mycket bättre än på öppen gata ståendes mitt emot någon annan människa. Det är hur som helst en ära att få spela med så begåvade musiker. Dessutom är det den bästa tanketvätten som jag hittt, att repa när allt funkar. Jag behöver det eftersom jag tänker hela tiden för tillfället. En tre timmars semester från att promenera genom skärseld efter skärseld….

Det är skillnad på att brinna och brännas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *