En halvledsen mage och flaxande tankar.


Börjar misstänka begynnelse till magsår. Har svidit i magen sen förra veckan. Jag har dragit ner på ljust bröd och gått över till knäcke. Magen har sjunkit in en bit. Dragit ner på pizzor och flottiga luncher. Sömnen har jag också dragit ner på tyvärr, (här somnas inte på beställning, fattar inte hur de människorna gör som bara lägger huvudet på kudden och somnar två sekunder senare.) och det påverkar ju också magen. Va, fan jag är väl ingen doktor, men får väl gå till en om det inte går över.

Repade i helgen. Samma totalt underbara mentala resa som vanligt. Förutom vid ett tillfälle då mina tankar råkade vandra iväg på annan resa och jag såg en bild av en kvinnohäck framför mig. Förvisso trevligt, men jag glömde av att börja sjunga. Jag bad om ursäkt till de andra och sa vad det berodde på att jag inte började sjunga… blev ursäktad under diverse skrattsalvor. Så kan det gå…. Hoppas det inte händer om vi spelar live nån gång.

Annars har det blivit mycket dokumentärer i det sista. Om Azerbaijan, Rumänien, Nordstan och Bob hund.


One response to “En halvledsen mage och flaxande tankar.”

  1. Kass mage är en sann Alkis första stjärna på Generalsrocken! Ps. hoppas du skådat in dokumentären Daniel Johnston and the Devil. Om inte så har du ett sant mentalt och musikaliskt äventyr framför dig. När jag kom in i Nudies Jeans affär imorse så spela killen soundtracket från filmen, jag blev så glad att jag spontanhandla för nästan 4 lax. Bra skit! Kamma dig! Over and out!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *