Jul, strålande jul.


Sill, potatis, nubbe, backa om. Sill, nubbe, potatis, backa om. Potatis, nubbe, sill. Sen får det vara bra. Det är något visst med att svulsta i sig mat. Aggressionsartat.
Sen Kalle, sen Karl Bertil, sen klappar, liten klapp, stor klapp, handklapp, haklapp. Ringdansen är skippad numera. Förr, när familjen hade hund och samma familj dansade ringdans studsade alltid hunden efter på alla fyra samtidigt i något slags okontrollerat glädjerus. Katten vi hade hoppade upp i granen så den välte. Morsan fick spader och när alla julklappar var utdelade la sig katten mitt i högen av presentpapper och somnade. Det var då det…
I morse vaknade jag halvåtta. Kunde inte somna om. Sen kände jag mig smått nedslagen. Med yxan i huvudet. Med morgonstånd. Kände att jag kunde tänka mig ett juldagsknull. Bakifrån. Slow…deep and hard. Men då krävs det ju att man är två. Tomten knullar lucian. Fick nöja mig med att försöka somna om. En dryg timme senare höll jag precis på att somna om. Då ringde mobillarmet. Det var nån dryg typ som hade ställt det. Den dryga typen var jag. Varför vet jag inte.

Har hur som haft en lyckad julafton, hoppas så klart att ni också haft det.

löve fra J


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *