En gladlynt rapport


Käkar en halv kebabrulle från igår. På jobbet. Försöker njuta, trots min brukares gutterala läten från vardagsrummet.
Blev full i lördags bland alla filmfestivalälskare… och enormt bakfull igår.
Har spelat in sång. till en av våra pistol-låtar. Sen  mixade vi densamma. Fantastiskt resultat. Aldrig hört min röst så fulländad i någon inspelad låt innan, men sen är ju våran gitarrist en klippa bakom ljudreglagen. Sjunger i ett fantastiskt band med riktigt sköna snubbar. Är enormt glad över detta faktum.
Ikväll ska jag hämta nycklarna till nya lyan. Känns fantastiskt det med. Imorn flyttar jag in med hjälp av snälla människor.
Mitt 2012 kunde börjat sämre.
Kan va ett av de mest positiva inlägg jag skrivit. Trots att kebaben smakade skit. Hur fan kan en kebab bli sumpig när man värmer den i vanlig ugn?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *