Hit between wind and water.


Det rasar piss från himlen. I kursiv stil. Hit between wind and water. Man blir förbannad. Meningslöst att bli arg på vädret, men va fan, det gick ens inte hålla igång ciggen. Den dog i fuktig sorg. Jag menar va fan!!!
Käkade gratisbuffe på kungs skalle. Helt jävla hyfsad faktiskt. Kycklingklubbor med ris och någon salsafjompig sås med pruttbönor i. Ha ha! Tog de sista kycklingklubborna. Sen kom de ut med någon rallarpasta. Den lämnar jag åt er, fattiglappar!
Den senaste kroggenerationen är rolig. Inte speciellt lustig alls. Alltså den som är typ 20 år yngre än gubbhelvetet Johan. De gör inte som min generation: “Frågar om vi kan sitta här”. De säger istället: “Här kan vi sätta oss!” Sen ropar de på sina kompisar som ligger gömda i pissrännan eller bakom bardisken. Sen är man omringad eller utknödd av 375 ton flåsande överenergi. Gick till sejdeln istället. Här är jag någonstans mellan yngst och äldst. Jag tittar ut på regnet. Pisset som rasar i kursiv stil från en sargad himmel, tänker att när jag kommer hem ska jag runka i en kastrull för att jag är kung i Johanneberg.
Ja, herrrrrrrrrrrijävlar!!!!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *