Glömt


Glömde visst bort att jag hade en blogg här. Gick till affären en gång , väl där glömde jag bort vad jag egentligen gjorde där. Ibland känner jag att jag skulle vilja ha barn, men sen glömmer jag bort att jag inte har nån tjej. En tjej är inget man bara går runt och har. Något som jag ibland har glömt, när jag haft en tjej.
Jag och trummisen i bandet är ganska glömska. Ordet “glömt” brukar florera åtmindstonde ett par gånger när vi ses. Annars är egennamn bara att glömma, eftersom de är helt omöjliga att komma ihåg.
Kommer dock ihåg var jag bor, att jag snart är fyrtio, min första cykel, en krog i Birmingham, familjens katt och när den skrapades upp från gatan efter att blivit överkörd. Minns min första cigg och kräkfesten därefter.

Hade egentligen någon slags tanke med det här inlägget, men det har jag naturligtvis glömt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *