Att ha eller att inte ha eller allt eller inget eller bara reflektioner över läget.


Ibland kan jag önska att det hela såg annorlunda ut. Att jag hade ett välbetalt jobb. En sexig fru. Vi knullar oftare än vi åker till Ica stormarknad. En tvåplansvilla. En rosenträdgård och en gräsklippare med ratt. Vi dricker dyra viner och tittar på solnedgångar som bara finns i Walt Disney-filmer. Jag är aldrig på dåligt humör och är imun mot cancer.

I det verkliga livet bor jag i en etta. Ensam. Har remouladsås till fiskpinnarna när jag lyxar till det på riktigt. Jag har inte knullat till det på månader, runkar i duschen och torkar mig i röven med knottrigt eldoradopapper när jag har skitit. Jag har 1500 spänn kvar på mitt enda konto jag äger och lägger mina pengar på skräpmat och starköl på krogen. Ingen klagar. Ens inte jag… förutom då och då när allt känns för visset…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *