Magen.


Har satt på mig en tajt t-shirt som inte var så jävla tajt förra sommaren. Allt för att motbevisa faktumet att jag skulle blivit fet om magen. Exprimentet känns misslyckat. Den tajta t-shirten får sitta på ändå. Den kanske töjer sig efter lunchen som strax ska intagas.

I början när jag och min förra tjej träffades ändrades min ämnes omsättning drastiskt. Efter ett par månader hade min mage blivit större. Jag tror hon hade någon slags lugnande effekt på mig. Sen, ju tristare vårt förhållande blev ju mer ölmage fick jag. Efter att det tog slut för ett år sen har den hängt med som en trogen vapendragare. Mjuk och trygg. Då och då nästan helt försvunnen. Sen är magen plötsligt där igen. Stenhård, uppblåst som en födelsedagsballong.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *