De där nätterna.


Växer det frukt på månen? Var Hitlers mustash av plast? Svävar det runt bermudashorts i bermudatriangeln? Är franska poliser tjockare än svenska? Är vägetarianer såna som äter mat från väggrenen och väggetarianer såna som äter mat från väggen. Finns vuxenblöjor i ICA:s blöjsortiment? Är herpes ett bra namn på en ny glass-sort? Gick Jonny Walker långa promenader eller drack han whiskey hela tiden? Är Hen direktöversättning till höna eller är de båda könen på denna planet egentligen könsneutrala hönor? Är brax görgott?

Sånt här och mycket annat funderar jag helt ofrivilligt över de nätter jag inte kan sova. Det kanske verkar roande… Själv vill jag bara sova och drömma om en grön äng eller att det är helt fullt med nakna babes i min säng.

Godnatt, eventuellt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *