Hålet.


Har ett hål i bröstet. På riktigt. Inget sånt där löjligt, osynligt tomhetshål som kan växa fram mellan varven. Det började som ett enormt utslag som växte sig till 4-5 centimeter i diameter. Det ömmade. Det sprack. Jag plåstrade om det. Och nu har det blivit ett stort hål. Kanske 1 cm stort. Jag ser skottskadad ut. Det troliga är att jag håller på att ätas upp, för hålet blir hela tiden större.
Nu sitter jag på en vårdcentral och väntar på domen. Av en doktor i pipskägg som har en andedräkt som luktar svennes kaviar.
Eftersom jag inte var listad här är jag uppenbart 300 spänn fattigare. Hade jag listat mig idag, sen gått hem för att komma på besök imorgon hade det bara kostat 100 spänn. Då hade listningen hunnit gå igenom. Men jag kan inte gå hem och vänta med att komma hit imorn. Då kan jag vara uppäten.

Jävla hål, jävla tjyvsamhälle.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *