Ett inlägg skrivet efter dansk två takts hypokondrisk vers.


Satt för övrigt och tänkte på det här att man har så kul med toffefee! Det har man väl inte? Jag har aldrig haft det i allafall. Jävla sköjeri!

I övrigt är det långt till affären och min röv är k-märkt. Jag har inte kysst ett par läppar på månader och jag är allergisk mot människor som äter höna på bussen.
Snön yr runt därute. En full pepparkaksgubbe ligger deckad i en snödriva. Flingorna faller på psykopater, spelmissbrukare, hyndor, hyenor, veganer. På billigt folk med dyra vanor. På dyrt(?) folk med billiga vanor.
Det är julafton imorn. Vissa lägger en spya i holken redan efter tredje snapsen. Andra snapsar inte alls. Jag tänder en cigarett åt en man vars bägge ögon skelar åt vänster. Hans andedräkt luktar härsket kreatur. Jag prövar nämnligen en ny krog. Det är norsk prissättning på bärsen här. Troligtvis kommer jag aldrig prova det här stället igen. Eller kan man prova samma ställe två gånger?

Som sagt, imorn är det julafton. Känns som det är fler än jag som har uppmärksammat detta.

God jul, och ge fan i mina k-märkta skinkor!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *