En helg bland massa andra helger.


Jag fick slut på strumpor och kalsonger. Så jag tvättar. Sista paret kalsonger saknar resår och åker hela tiden ner i knäväcken. Det är sån här nödvändig information jag vill dela med mig av. Det är sånt här jag vill att ni ska komma ihåg av mig, när ni har glömt resten…

Kan även berätta att jag var nere på stan igår. Vid ett-tiden på dagen en lördag. Har nog inte hänt på ett år. Avenyn. Lemmeltåg. Jag såg en brat i lysorange jacka. Han hade backslick långt ner på axlarna. Egentligen är det bara brats och gamla gubbalkisar som har backslick. Farsan hade det en gång när jag hämtade honom på landvetter när han hade kommit hem från Spanien. Han fick en sjuksköterska på sin avdelning att klippa honom. Tvivlar på att det ingick i hennes ordinarie arbetsuppgifter.

Tittade på en del av melodifestivalen igår. Hela tiden med spyhinken inom räckhåll. Anledningen att jag tittade var att Anna Järvinen var med. Med en sång som Martin i hästpojken hade skrivit texten till. Fantastiskt fin text. Självklart vann den inte. Låten var inte tillräckligt usel. Ibland är människor smak rent provocerande.

Nu blev jag så där yr och klibbig igen. För mycket kaffe och cigarett.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *