Överflödet


Försökte vara vuxen byta elbolag innan. De ville inte ha mig som kund, så det sket sig, så jag sket i det.

Morsan ringde för en stund sen. Hon gäspade konstant i luren och klagade på vädret. Jag började gäspa. Sen lade vi på.

Jag tog en promenad på stan innan. Gick in på Åhlens. Har ett presentkort där, men de har inget jag vill ha. Tänkte fråga expediten om de hade medmänsklighet på någon hylla. Eller om de hade hästkött som egentligen var griskött, men jag sket i det.

Stod och blängde i en korsning på Kungsgatan. Kände att den här dagen badade i överflöd. Funderade på att ta en bärs. Testade att vara vuxen och tog bussen hem istället. Gick in på Willys. Handlade. “Var det bra så?” (“Nej jag ska ha ett 120-pack kondomer med tonfisksmak också!) Gick ut från Willys.

Kom hem. Skrev det här fantastiskt överflödiga inlägget samtidigt som jag förstrött hängde klädnypor i skägget och brände det stekta riset med räkor.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *