Kalajs och en kebabstory.


Ska på födelsedagskalajso hos syrran och Kirre. Syrran fyller 35 bast.
Tror det kan bli sköj. Först städat, sen lite lattjo, och till slut tjosan. Syrran har ändå understrukit att det inte ska bli för tjosan. Man vet aldrig. Förrän efteråt.

Tiden går väldigt fort. Det känns inte överdrivet längesen sen jag och syrran gick runt i klarlackade träskor. Hon i röda. Jag i blå. Det är ju bara 30 år sen.

Tog en korv innan på Landala grill. Konstigt, allt jag har ätit där har smakat gammal föruttnad skitkorv. Åt en kebab där en gång. Eller snarare sås med kebab. Såsen rann över och ner på fingrarna. Såsen rann över och flödade ner i skägget. Jag försökte torka mig med den ända servett jag fått. Helt lönlöst. Från skägget droppade det ner stora blaffor på skjortan. Jag såg ut som en jävla kebabtomte. Jag hade hunnit ta ca tre tuggor när jag fick syn på en container. Jag vräkte hela sopphelvetet där och promenerade vidare. Fortfarande hungrig. Arg och nerslafsad.
Det mest hånfulla är att han alltid är väldigt noga med att säga: Smaklig måltid! Vad menar du din korpulenta pajas?
Sicken fullständigt irriterande människa!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *