Som det gick ock per-blåbär. Yeäh!


Tog en bärs i solen. Sen kom den där gamla vännen förbi som jag brukade hinka bärs med förr i tiden.
Genast förändrades mina planer. Genom ofantligt dålig karaktär. Och för att jag är jag. Skulle ju egentligen redigera en låttext till det bättre under den där första ölen. Så blev det ju inte för RÖVA Johan. Lade ner blocket och börja hinka bärs istället. Skyller på att våren är här. Och min braiga karaktär. Skyller även på dålig marknadsekonomi och att allt för mången människor har röda byxor på sig. Skyller så klart även på att sola visade sig i den här svinväderstaden och att det helt plötsligt var gött med en öl.
Framförallt skyller jag på Per Blåbär. Allt är hans rätt och fel. Faaaan ta dig!
Fiskmåsar är diålit.
Jag tror jag är fuller, måste gå hem bete mäj.
Hääääääääääj babberäba!

och så halsugger han mig igen.
Löve yö män!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *