Kiss-biografin


Har börjat läsa kissbiografin nu. Redan från början verkar medlemmarna helt inställda på att bli världens största rockband. Långt innan de knappt kan spela eller har några låtar. Paul Stanley har bara en målad ring runt ögat innan han kommer på att han ska måla en stjärna. Gene Simmons uppträder i bruna manchesterbyxor och en vit sjömanskostym. Som en krullburrig Håkan Hellström. Paul och Gene verkar vara hjärnorna i bandet. Gene är nykterist och sjunger Cold gin-låten. Värst drag verkar det vara Ace Frehley. När de söker en gitarrist dyker han upp på gitarrauditionen med en röd och en orange sko. Kopplar in sin gura och börjar spela innan snubben som står och provspelar har spelat färdigt. På deras första rep dyker han upp en timme för sent. Full och arg och skäller ut bandet, kopplar in gitarren och solar loss som en gud.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *