På restuarant i en dröm.


Drömde märkligt inatt. 

Jag befann mig på en balkong inne på en restuarant. Drack för många sliskiga och för dyra drinkar. Jag lutade mig mot räcket. Plötsligt trillade jag över räcket. Jag landade i knät på en dam som satt åt. Hon fick panik och skrek. De andra runt bordet reste sig upp chockade. Jag lyckades till slut kravla upp på bordsskivan och satte handen och knät  i potatismos och sås. Jag kom på fötter där på bordet. Satte en fot i en fiskgratäng. Alla restuarantens gäster skrattade ut mig. En randig pyjamas satt på min kropp och på huvudet satt en knallgul dumstrut. På fötterna hade jag lika knallgula strumpor. Jag var ordentligt full och vinglade fram och tillbaka på bordet. Gestikulerade och fäktades med osynliga svärd. Mummlade högt och ilsket. Som Haddock. “Jävlans typer, era förbannade sopskallar, jag ska ta mig fan…” Tillslut drosade jag ner på golvet. Precis som oftast i drömmar vaknade jag innan jag landade på golvet. Vaknade på mitt loft. Svettig i fuktiga sängkläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *