Smällfylla och baksmälla.


Tiden segar sig fram som svart och tjock motorolja idag. Rinner ner längs väggarna.

Jag knegar… Semester i sikte. Snart så snart.
Det blev för många öl i tisdags kväll. Viss ångest återfanns igår. Baksmällan var enormt krävande. Den gick inte att duscha bort i iskallt vatten. Det var bara att kapitulera. Kebabtallrik först och senare på kvällen pizza. Där emellan spenderades tiden i soffan i vågrätt läge. Pustandes. Stönandes.
Tisdagskvällens bravader avslutades med klammer med rättvisan och Pusterviks vakter. Andra gången nu. Första gången blev jag utslängd. Den här gången fick jag inte komma in. Antingen har jag varit för full båda gångerna eller så har de något personligt emot mig. Det kan vara en kombination. Själv tycker jag de är onödigt otrevliga. Och jag var väl inte trevligheten i hatt precis. Blev provocerad. Av deras överlägset rötna stil. Skällsorden flög ut som projektiler ur min käft. Långfingret åkte också upp som en projektil. Vakterna erbjöd sig till slut att ringa till snuten så jag kunde spendera natten i en bekväm fyllecell om jag inte avlägsnade mig. Jag tackade nej med några skällsord till och gick därifrån. Misstänker att jag nu kan vara portad på Pustervik på obestämd tid.
Åkte hem med en taxichaufför som var råstockholmare. Skön lirare. Om ett år skulle han skita i allt sa han. Ta ut maximal kredit på tolv kontokort, åka till Vegas och aldrig mer komma tillbaka till det här jävla landet. Det lät väl si sådär genomtänkt, men det kanske var det som var själva grejen…
Min kväll var ju inte direkt genomtänkt heller.
Somna som ett svin och vakna som ett vrak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *