Peter Criss och Ace och biografi om peter criss skriven av petercriss om sven stolpe som älskade sin bror.


Sitter vid köksbordet. Eller framför köksbordet. Eller på köksbordet. Inte i köksbordet. Det vore ju rent svårt och konstigt. Jag dricker öl. Ja, jag är minsann duktig på vissa saker. Jag kan även balansera en fryst capriciosa på höjden på huvudet. Tror jag håller på att fyllna till. Det är ju fredag. Skulle aldrig sköja till det någon annan dag i veckan. OCH jag är faktiskt kristen som självaste påhittet i vassen.
Läser ju den där Kiss-biografin. För ett år sedan kom trummisen Peter Criss ut med sin egna biografi. I den biografin jag läser nu står det att man kan läsa i Peter Criss, som alltså är trummis i Kiss om ingen halvmongolojd pajas inte fattat det nu, att Ace Frehley suger av Peter Criss. Peter Criss alltså, som har skrivit sin egna biografi som trummis i Kiss. Fast inte som trummis i Kiss. Han var ju faktiskt Trummis i Kiss. Fan fattar ni ingenting eller? Eller är det jag som inte… Nåväl. Snubben som berättar det i biografin, kommer inte ihåg vem han var nu och vad han hade för uppgift runt Kiss, alltså bandet Kiss hade läst tjugo sidor i trummisen Peter Criss biografi om när han spelade trummor i Kiss och snortade kokain, AAAAAAtjo!!!!! sorry… och blivit helt äcklad och lämnat tillbaka boken till bokhandlaren eller bokhandeln där han hade köpt boken. PRUUUUTTRTTT. Förlåt. Alltså Peter Criss Biografi och inte den biografi som jag läser för den har nämligen en svensk skrivit som har stringkalsonger och har massa tatueringar på snoken, äh nu vet jag inte vad jag säger, men ni fattar säkert, för man ska aldrig underskatta sina läsare. Tjoho Peter Criss! i jämmerdalen. Äh föck, ni fattar!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *