Körvsnack och en dröm av otäckt slag.


Såg på fyrans morgonprogram att grilla körv är grejen. Körv i alla jävla former med alla sorters grunkor på. De lade fram det lite som att det var den nya heta grejen nu. Till detta skulle man helst dricka champagne. Jag föreslår att man sätter på sig en kavaj med matchande kortbyxor till också. Då kan man skippa dumstruten eftersom man ändå ser ut som en idiot.

Jag drömde inatt att det var inbördeskrig i Johanneberg. På ett busstorg som bara fanns i min dröm mejades folk ner med bazookas och kalashnikovs. Jag hann precis rädda undan min syster från ett kulregn. De som sköt var svartklädda och befann sig överallt. Dök upp bakom berg och kullar och sköt besinningslöst på allt som rörde sig. Jag försökte hela tiden ta mig till jourbutiken för att köpa ett sexpack och en liter mjölk, men kulorna ven förbi utanför fönstret, så jag kom aldrig iväg.

Det hela var väldigt hemskt och ångestladdat.

 

Slutar om två och en halvtimme. Inget mer jävla knegande på fem veckor. Det är ju så man kan skita knäck av glädje.

Det hela kommer firas med en bärs. Ja, eller två. Kanske ska slå till på en gammeldansk också. Helfestligt. Nåväl, det ordnar sig kömpis!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *