Slemmigt svalj.

Sicket sköjeri, vad trött jag är idag. Sovit en och en halvtimme i natt. Varför söver han inte den sköjaren kanske nån tänker. Svaret är att jag inte somnade såklart. Har drabbats av slem som fastnar i svaljet. Låter konstigt och aningen otrevligt kanske. Det vägrar släppa och känslan blir att man inte kan svälja rent. Det kryper i kroppen när jag tänker på det. Ju mer man harklar sig desto värre blir det. Då går det ju naturligtvis inte att somna.

Det är vid såna här tillfällen som man blir nervös över om man håller på att bli sinnessjuk. Troligaste orsaken till symptomet tordes vara rökningen läste jag, så det kanske är dags att sluta röka snart…

Gick till slut upp. Klockan var fem på morgonen. Knäckte en öl och rökte två cigg. Gick och lade mig efter en timme. Då hade slemmet släppt. Kände tröttheten slå en knölpåk i hodet på mig. Somnade. Drömde att någon hade klippt sönder alla mina kläder. Märkte detta när jag skulle klä på mig. Satte på mig plagg efter plagg i hopp om att något plagg skulle vara helt.
Sen ringde klockan. Den var halvåtta och det var dags att gå till kneget.

En annan bieffekt när man är så här trött, som jag har berättat här innan, är att jag blir enormt lättrörd.
Min brukare tittade på filmen “Grabben i graven bredvid” för en stund sen. Ja, jag blev alldeles rörd. “Oh så vacker kärleken är” tänkte jag och började huttra lite grann. Snacka om att vara ute på hal is. Detta gällande en film som jag i normala fall brukar spy galla över.

Livet är fullt med överaskningar.
Trubbel som sköjeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *